Welkom
ActueelActueel.html
Waar te koopWaar_te_koop.html
VoorproefjesVoorproefje.html
In de persIn_de_pers.html
Met dank aanMet_dank_aan...html
 
 

Agacadabra is een heerlijk kijk- en kookboek met meer dan 110 recepten, keukens, sfeer en meer! Arlette Juch, Bernadette Hakken, Mick Stomp en Regine Mateman zijn er in geslaagd een kleurrijk boek samen te stellen. Hiermee word je 224 pagina's lang getrakteerd op inspirerende keukens van echte levensgenieters, die heel gastvrij hun favoriete ovenrecepten met je delen. Dus verras jezelf met Agacadabra en ga lekker keukenkijken & oventoveren! Bezoek ook onze facebookpagina.


Kijk ook eens op Actueel voor de laatste nieuwtjes!


Op 10 november 2012 is onder grote belangstelling het boek Agacadabra gepresenteerd. Nagenoeg alle deelnemers aan het boek waren aanwezig. Arlette Juch bood het eerste boek aan Anne Wildeboer Schut aan. Natuurlijk was iedereen benieuwd naar zijn eigen pagina en er ontstond een ware run op het boek. Gesprekken kwamen als vanzelf op gang en ervaringen en meningen werden gedeeld.

Klik hier voor foto’s van de Opening of hier voor de foto’s op de site van Gelderse Klasse.


Het boek is op geselecteerde adressen te koop voor € 24,95. En te bestellen door te mailen naar mickstomp@agahuis.nl. De verzendkosten bedragen € 3,84 per boek.


 
Bestel Agacadabra hier!mailto:info@agacadabra.nl?subject=Agacadabra%20bestellingmailto:mickstomp@agahuis.nl?subject=Bestelling%20Agacadabrashapeimage_8_link_0